Колектив Южно-Українського енергокомплексу став призером Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»

Колектив Южно-Українського енергокомплексу став призером Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018». На офіційній урочистій церемонії оголошення переможців підприємство було нагороджено дипломом за третє місце в номінації «Корпоративна благодійність». Церемонія відбулась 16 квітня в Київській міській державній адміністрації. Це вже друга нагорода, здобута колективом енергокомплексу за надання благодійної допомоги літнім людям в рамках довгострокової акції «Ветеран». Першу нагороду за перемогу в цій же номінації було отримано за підсумками 2017 року.

«Благодійна Україна» — щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України». Його мета – розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію 2007 року, а в форматі «Благодійна Україна» — проводиться з 2012-го.

Нині конкурс відомий та визнаний благодійниками всієї країни. На Національний конкурс «Благодійна Україна-2018» всього надійшло 964 заявки в 23 номінаціях (16 основних, 3 індивідуальні та 4 спеціальні). Серед учасників конкурсу – бізнес, громадські, волонтерські та благодійні організації і спільноти, фізичні особи, дитячі та молодіжні колективи, навчальні заклади, гуртки, об’єднання громадян, засоби масової інформації з усіх куточків України та світу.

16 квітня від імені колективу енергокомплексу нагороду отримала начальник відділу роботи з громадськістю Дирекції з комунікацій ДП «НАЕК «Енергоатом» Рената Яресько.

Колектив Южно-Українського енергокомплексу став призером Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48353 Колектив Южно-Українського енергокомплексу став призером Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48353 Колектив Южно-Українського енергокомплексу став призером Національного конкурсу «Благодійна Україна-2018»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/48353

Джерело

Читать ещё:  Киевлянин вместе с другом вывез в лес и забил до смерти бывшую жену, чтобы завладеть её имуществом

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *