Чоловікам, які вчинили розбій у м. Южноукраїнську, судом обрано запобіжні заходи

Завдяки скоординованим заходам правоохоронними органами м. Южноукраїнська затримано причетних до розбійного нападу 33 та 34 річних жителів міста.

В ході проведення досудового розслідування встановлено, що 19 березня поточного року, вдень, зловмисники, діючи за попередньою змовою між собою та перебуваючи на майданчику біля однієї з багатоповерхівок міста, застосовуючи небезпечне для життя та здоров’я потерпілого насильство — наносячи удари схожим на молоток предметом у область потиличної частини його голови, — відкрито заволоділи майном останнього у вигляді трьох мобільних телефонів та 4 наручних годинників загальною вартістю 3 тис. грн.

19 березня 2019 року вказаним особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України — напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу (розбій), вчинений за попередньою змовою групою осіб.

21 березня Южноукраїнським судом 33-річному зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, а 22 березня поточного року цим же судом 34-річному чоловікові обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Нападникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Читать ещё:  Депутату від  партії «Батьківщина»  С.Горностаю, загрожує  5 років колонії.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *