Южноукраїнськ — ВЕСНА ПОКАЖЕ…

З Сергієм Валерійовичем Горностаєм в свій час в добрих стосунках були всі  очільники  Южноукраїнська  крім Тульського,бо при ньому Горностай «сидів» за розбій.

На позачергових  виборах міського голови в 2005 році Валерій Кичак взяв його в довірені особи. Кімната відпочинку кабінету Андрія Стуліна перетворилася для нашого героя майже  в постійне місце проживання, поки  восени 2011 року він не змінив його по примусу на Миколаївський  слідчий ізолятор. Характеристика, підписана наступним міським головою Євгеном Квасневським, відіграла не останню роль в тому, що вирок суду про позбавлення волі був умовним, а не реальним.

Перед  місцевими виборами 2015 року команди «Батьківщини», яку в місті фактично очолює Сергій Горностай та «Єдності» Віктора Пароконного  тісно співпрацювали. Ділились чим могли — кадрами, медіаресурсами, тезами програм. Продовжувалася ця співпраця і після виборів ще майже рік.

Чи можемо, ми докоряти високим посадовцям за надмірну  довірливість? Мабуть, що ні, адже  кожен  з  градоначальників  отримав за  нерозбірливість  своїх  зв’язків — сповна.

Але висновки потрібно робити всій громаді. Ще рік тому дехто вважав, що Сергій Горностай перспективний місцевий політик, якого може стримувати від  протиправних проступків належність до провідної політичної сили та відповідальність, як перед своїми товаришами партійцями, так і перед громадою міста.

Натомість маємо черговий рецидив – організація заколоту та узурпація влади. Кримінальне взяло верх над загальнолюдським.

Люди кажуть хочеш  пізнати людину – дай йому владу. Сергій Горностай двічі обирався депутатом міської ради і двічі його вносило на саму вершину міського владного олімпу. Не по посаді, звичайно, бо про найвищу  посаду органу місцевого самоврядування кримінальне минуле навіть подумати  не давало, а по впливу — так. І те,  як він цим впливом розпорядився, тільки підтверджує золоте правило, сформульоване відомим байкарем: « С волками иначе не делать мировой/Как снявши шкуру с них долой».

Потрібно сказати, що  першою, хто  стане почесною білувальницею  та спустить  шкіру з цього «політика» буде сама Юлія Володимирівна.  І не залежно від того, стане вона Президентом України, чи не стане.  Так опустити рейтинг «Батьківщини», як  в Южноукраїнську – уміють хіба що в Херсоні. Як це роблять ті, хто відверто паразитує в місті на авторитеті лідера партії свідчить ось свіжесенький допис в фейсбуці:

Читать ещё:  Южноукраїнськ - В МІСТІ СТВОРЕНО ПРИЙОМНУ СІМ’Ю

Южноукраїнськ — ВЕСНА ПОКАЖЕ… Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/45221

Весна, звичайно,  прийде і покаже, хто де гадив.

Горностай в соціальних мережах та на Барометрі. Вона працює, а він гадить.

Після такого посту відразу вісім виборців проголосують 31 березня проти приходу весни. І це ж тільки «силовики». А скільки принижених Горностаєм підприємців проголосує за весну? А скільки заляканих ним службовців місцевого самоврядування?  Про медиків та атомників і всіх інших, які в квітні будуть повзати перед ним на колінах та просити вибачення промовчимо.

Аби ж то головна кандидатка в президенти знала, чому більшість южноукраїнців не ждуть весни?

Бо бояться, що літо може стати холоднішим, ніж далеке літо 1953 року.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *