Южноукраїнськ — Перші баталії 30-ї Спартакіади ЮООП

У лютому на базі спорткомплексу «Олімп» ВП ЮУАЕС відбулись змагання з перших 4-х видів спорту Спартакіади-2019 Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок. Цього року її присвячено 30-річчю введення в експлуатацію енергоблока №3 ЮУАЕС.

Парад відкриття змагань відбувся в ігровій залі спорткомплексу, на старті турніру з футзалу. Цього року започатковано нову традицію Спартакіади: на параді відкриття всі учасники, судді, фізорги та голови цехкомів дали спортивну клятву, якою зобов’язалися вести чесну та справедливу боротьбу, поважати правила змагань, суперника та суддів, і ні за яких обставин не порушувати цю клятву.

Переможець змагань з футзалу, на які заявлено 15 команд-учасниць, визначиться в кінці березня.

А ось перший чемпіонський кубок у змаганнях з шашок, здобули представники енергоремонтного підрозділу (ЕРП). На другому місці шашкісти автотранспортного господарства (АТГ), на третьому — об’єднана команда служби інформаційних технологій (СІТ) і відділу ядерної безпеки (ВЯБ). У особистій першості перемогли Володимир Дудьєв, Сергій Політаєв (обидва з навчально-тренувального центру (НТЦ)) серед чоловіків та Світлана Савченко (АТГ) серед жінок.

У змаганнях з гирьового спорту в особистій першості у 6-ти вагових категоріях перемогли Володимир Семененко (в/ч 3044), Сергій Бистріка (цех теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ), Микола Морозов, Микола Завалій (обидва з апарату управління (АУП)), Андрій Дешко (електроцех (ЕЦ) та Микола Цимбал (цех водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж (ЦВКГтаТМ)). У командному заліку перемогу здобули гирьовики ЦТАВ, на другому місці – АУП, на третьому – ЦВКГтаТМ.

У змаганнях з плавання 16 лютого взяли участь команди 17 цехів – загалом 122 учасника. На дистанції 50 м вільним стилем у п’яти вікових групах першими фінішували Вікторія Данильченко (в/ч 3044) та Людмила Білецька (ЦВКГтаТМ) серед жінок, Євген Муляр (ЕРП), Максим Усатенко (ЦТАВ) та Олександр Букар (турбінний цех №1 (ТЦ-1)) серед чоловіків. Естафету 4х25 м вільним стилем краще за інших пропливли представники ЕЦ. У командному заліку фізкультурники АУП здобули першість, друге місце у плавців електроцеху, а третє – у команди ЦТАВ.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ПІДСУМКИ КОНКУРСУ ДИТЯЧОГО МАЛЮНКУ «ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ»

У шаховому турнірі взяли участь 10 команд. Перемогу в особистому заліку здобули Володимир Зубов, Микола Устьянцев (обидва з Ради ветеранів ВП ЮУАЕС) серед чоловіків  та Марина Онуфрієнко (СІТ+ВЯБ) серед жінок. У командному заліку перемогли шахісти команди СІТ+ВЯБ, друге місце вибороли представники Ради ветеранів, третє – команда ЦТАВ.

Після проведених 4-х видів спорту лідерство утримують команди ЦТАВ, АУП, АТГ та ЕЦ.

Наступні види змагань Спартакіади — з настільного тенісу та баскетболу -стартують 16 та 30 березня відповідно.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *