Южноукраїнськ — ЮРИДИЧНА ПАНОРАМА «СТОП: БУЛІНГ!»

«Стоп: булінг!» — під такою назвою в дитячій бібліотеці проведена юридична панорама   для учнів 8-Г класу ЮЗШ № 3. Адже це негативне явище, на жаль, дуже розповсюджене в дитячому середовищі. За даними досліджень, майже кожен третій учень в Україні зазнавав булінгу в школі, на вулиці, потерпав від принижень і глузувань. У ситуації булінгу завжди потрібна допомога і підтримка дорослих,щоб вирішити проблему. Запрошена на захід начальник Южноукраїнського міського відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Миколаївській області Макуха Яна Сергіївна під час бесіди розповідала про форми і види булінгу, реагування на цькування, його наслідки. Особлива розмова йшла про відповідальність за вчинення булінгу, адже принято Закон України, який передбачає покарання за вчинення або приховування фактів булінгу.

Бібліотекарі запропонували дітям  переглянути відеоролик про фізичне та психологічне насильство серед підлітків в школі.

Діти повинні усвідомлювати, що нема виправдання насильству, жорстокості, що не треба мовчати про такі серйозні проблеми

Южноукраїнськ — ЮРИДИЧНА ПАНОРАМА «СТОП: БУЛІНГ!»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/40640 Южноукраїнськ — ЮРИДИЧНА ПАНОРАМА «СТОП: БУЛІНГ!»  Подробнее читайте на Юж-Ньюз: https://xn----ktbex9eie.com.ua/archives/40640

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ПЕРЕВІЗНИКИ ТА ДАЧНИКИ ПОЧУЛИ ОДНЕ ОДНОГО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *