ВІДБУЛОСЬ ПЕРШЕ ЗАСІДАННЯ РАДИ З РОЗРОБКИ ПЕРСПЕКТИВНОГО ПЛАНУ РОЗВИТКУ МІСТА ЮЖНОУКРАЇНСЬКА 2019-2021 РОКИ

12  грудня 2018 року у місті Южноукраїнську відбулось перше засідання ради з розробки Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська 2019-2021 роки, створеної розпорядженням міського голови від 11.12.2018 №  224- р.

У засіданні взяли участь  в.о. міського голови Дзюбенко Л. П., заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради, керуючий справами виконавчого комітету, представники виконавчих органів Южноукраїнської міської ради, депутати Южноукраїнської міської ради.

Дзюбенко Л.П. у промові зазначила, що в Україні триває реформа місцевого самоврядування та децентралізація влади, яка передбачає передачу більших повноважень і ресурсів на рівень територіальних громад. Місцевий економічний розвиток неможливий без спільної діяльності влади, бізнесу, громади. Він пов’язаний з діями, програмами та проектами, здійснення яких дозволяє громаді підвищити конкурентоздатність та поліпшити економіку.

Президентом України Петром Порошенко на Раді регіонального розвитку було надано доручення розробити Перспективні плани розвитку  територій на 2019-2021 роки з залученням громадськості. Саме територіальні громади мають визначити першочергові напрями розвитку і об’єкти інвестування, на які будуть направлятись бюджетні кошти.

Під час засідання  учасники обговорили основні проблемні питання міста Южноукраїнська, розглянули основні напрямки розвитку та першочергові об’єкти інвестування. Також обговорювалась анкета – опитування мешканців міста щодо визначення першочергових напрямків розвитку та об’єктів інвестування міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки, яка буде розміщена на офіційному сайті міста Южноукраїнська та в газеті «Контакт», щоб мешканці  міста мали змогу надавати пропозиції, які будуть включені до Перспективного плану розвитку міста Южноукраїнська на 2019-2021 роки.

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ. ВІЧНА ПАМ’ЯТЬ ГЕРОЮ...

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *