Южноукраїнськ — ВІДДІЛ ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ УНС ВПО ІНФОРМУЄ! Фото

01 листопада 2018 старші інспектори відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Южноукраїнської міської ради провели черговий профілактичний рейд, в ході якого спілкувались із мешканцями міста про наявні проблемні питання щодо правопорядку в місті. Крім того, інспектори відділу взаємодії роздали мешканцям міста Южноукраїнська візитки, які містять інформацію про дільничних офіцерів поліції, що обслуговують мікрорайони міста, місце розташування громадського пункту охорони правопорядку, графік прийому та контактні телефони, за якими потрібно звертатись в разі необхідності повідомити будь-яку інформацію або отримати консультацію.

Під час рейду міста була отримана інформація про особу без постійного місця проживання, який порушує спокій мешканців будинку №12 по вул.. Миру, а також інформація про торгівельний заклад міста, який реалізує неповнолітнім особам алкогольні напої.  З метою проведення перевірки інформацію направлено до  Южноукраїнського відділення поліції.

Звертаємо Вашу увагу, що кожний другий та четвертий понеділок місяця з 13.00 до 16.00 начальник відділу взаємодії з правоохоронними органами управління з питань надзвичайних ситуацій та взаємодії з правоохоронними органами Васильковська Юлія Володимирівна, проводить особистий прийом громадян.

Також,  за номером телефону 5-65-28, Ви можете повідомити будь-яку відому Вам інформацію щодо вчинення насилля в родині, в тому числі відносно неповнолітніх осіб, незаконного функціонування гральних закладів в місті Южноукраїнську, про будь-які інші факти порушення громадського порядку тощо.

Южноукраїнськ — ВІДДІЛ ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ УНС ВПО ІНФОРМУЄ! Фото
Южноукраїнськ — ВІДДІЛ ВЗАЄМОДІЇ З ПРАВООХОРОННИМИ ОРГАНАМИ УНС ВПО ІНФОРМУЄ! Фото

Джерело

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ВІДБУВСЯ ТУРНІР З ВОЛЕЙБОЛУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *