Ігор Капура, каратист з Закарпаття, встановив рекорд України. ВІДЕО

Голова федерації Кіошинкай карате Закарпаття, Майстер спорту України, тренер вищої категорії з Кіошинкай карате, володар чорного поясу 3 дан Ігор Капура рукою зламав певну кількість дощок за 5 хвилин відведеного часу.

Фіксацію рекорду за участі Західного представника Національного реєстру України Павла Горішевського, проводили сьогодні 20 жовтня у спортзалі ЗОШ №13.

Аби підтримали майстра спорту прийшли його учні, директор школи Людмила Ковач, директор по звязках з громадськістю ТОВ «Астра меблі» Ірина Янцо, представники духовенства та вболівальники.

Аби зафіксувати рекорд Ігор Капура за 5 хвилин повинен був зламати мінімум 100 дощок, — розповів Павло Горішевський. Складність була ще й у тому, що дошки лежали не на цеглинах, тримали їх його ж учні.

Трохи сучків та мокрі дошки не завадили каратисту встановити рекорд України. Ігор Капура за 5 хвилин зламав 163 дошки.

— Результат виконав, покладена задача виконана, трохи не така як хотілось, адже я планував зламати 200 дощок, але враховуючи, що були сучки та вологі дошки, результат трохи менший. Ну нічого, це наша спільна перемога, — прокоментував перемогу Ігор Капура.

Так, представник Національного реєстру України урочисто вручив рекордсмену сертифікат, який дає право офіційно внести цей рекорд у книгу рекордів України.

Як це було, дивіться у фоторепортажі в нашій галереї вище, та на відео:

Джерело

Читать ещё:  В Николаеве разыскивают без вести пропавшую 13-летнюю школьницу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *