Старт боротьби за крiсло головного лікаря

з 11 липня 2018 року по 09 серпня 2018 року, департаментом соціальних питань та охорони здоров’я Южноукраїнської міської ради,відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 № 1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я», проводився прийом документів з оголошеного конкурсу на заміщення посади головного лікаря Комунального закладу «Южноукраїнська міська лікарня».

Так званного ажіотажу на заміщення цієї посади не відбулося. Документи подали тільки дві людини. Сьогоднішній тимчасово виконуючий обовязки головного лікаря КЗ «Южноукраїнська міська лікарня» Шикерська В.Л. та бувший кекрівник СМСЧ -2 міста – Стахорська О.В.

Також має мрію повернутися в кресло головного лікаря Самойленко М.І. , який ці питання намагається вирішити шляхом поновлення на посаду рішенням суду, до якого він звернувся після його звільнення бувшим міським головою Пароконним В.К., який підписав одноіменне розпорядження 18 березня 2018 року після конфлікту між ним і ТВО керівника лікарні.

В найближчий час департамент проведе заключну процедуру відкриття конвертів з документами претендентів, та буде визначатися, хто ж саме стане головним лікарем нашої лікарні.

Читать ещё:  В Николаевской области наихудший показатель проведения ПЦР-тестов - Ляшко

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *