Южноукраїнськ — «ШУКАЄМО РОБОТУ РАЗОМ!». Фото.

Южноукраїнські безробітні за допомогою відео — зв’язку долучилися до міні — ярмарку вакансій, що днями відбувся в Миколаївському обласному центрі зайнятості на замовлення ТОВ «Елібра».

«Сьогодні з нами на онлайн — зв’язку майже 300 шукачів роботи зі всієї області, маємо сподівання на продуктивну зустріч, адже служба зайнятості робить все можливе для найбільш швидкого та якісного підбору працівників для роботодавця і вирішення питання занятості для шукача», –   відзначила заступник директора Миколаївського ОЦЗ Людмила Алпєєва.

Презентуючи підприємство, директор ТОВ «Елібра» Олег Грипас відзначив, що підприємство спеціалізується на виготовленні виробів з граніту, тож серед актуальних вакансій – шліфувальник каменів, різьбяр по каменю, шліфувальник — полірувальник виробів з каменю, лицювальник-плиточник, підсобний робітник та водій автотранспортних засобів.
Заробітна плата зазначена від 4,5 тисяч грн, а її збільшення залежатиме вже від кваліфікації робітника, його професійного розвитку та ініціативності.

Потенційних працівників було запрошено для ознайомлення з умовами праці безпосередньо на виробництво.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ГЕМОДІАЛІЗНЕ ВІДДІЛЕННЯ НЕ ЗАКРИВАЄТЬСЯ!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *