Южноукраїнськ — У командній першості з велоспорту 29-ї Спартакіади велосипедисти ЕРП повернули собі чемпіонський кубок

У червні відбулися змагання 29-ї Спартакіади Южноукраїнської об’єднаної організації профспілок з велоспорту та спортивного орієнтування.

У змаганнях з велоспорту взяло участь 19 команд підрозділів АЕС (95 учасників, з яких 17 – жінки). В особистій першості на дистанції 28,2 км навкруг Ташлицького водосховища перемогу в трьох чоловічих та двох жіночих категоріях здобули Максим Сапай (турбінний цех №1), Віталій Рожок (енергоремонтний підрозділ (ЕРП)), Микола Сучок (цех теплової автоматики та вимірювань (ЦТАВ)), Ганна Мацак (управління капітального будівництва) та Олена Тямало (ЕРП). У командній першості велосипедисти команди ЕРП повернули собі чемпіонський кубок. Друге місце завоювали спортсмени автотранспортного господарства (АТГ), а минулорічні чемпіони з команди ЦТАВ стали третіми.

У змаганнях зі спортивного орієнтування, які проходили в с.Актове, взяло участь 15 команд (89 спортсменів, з яких 33 — жінки). У трьох жіночих та трьох чоловічих категоріях кращими стали Наталія Мельник (цех водо-каналізаційного господарства та теплових мереж), Ольга Драгой (навчально-тренувальний центр), Антоніна Дьяченко (Рада ветеранів ВП ЮУАЕС), Єгор Петренко (реакторний цех №2), Олександр Волков і Віктор Ляблін з апарату управління (АУП). У командному заліку перемогла команда АУП, другими стали працівники ЦТАВ, а третіми – представники ради ветеранів.

Після проведених змагань з 11 видів спорту 29-ї Спартакіади лідирують команди ЦТАВ, АТГ, ЕРП.

Змагання з легкої атлетики та футзалу відбудуться у вересні.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ МІСТА! КП ТВКГ просить вибачення за незручність.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *