Крадіжка на водоочисних спорудах ЮУАЕС не вдалася

Працівники цеху водо-каналізаційного господарства (ЦВКГ) ВП ЮУАЕС запобігли крадіжці металу з дренажного колодязя, розташованого між водоочисними спорудами (ВОС) №1 та №2 в районі села Олексіївка.  

Під час планового обходу машиніст ВОС виявив людей, які вирізАли метал дренажного колодязя. Оперативне звернення в правоохоронні органи дозволило затримати зловмисників на місці події.

Начальник ЦВКГ Віктор Ємельянов пояснює: «Там всередині знаходиться засувка, за допомогою якої дренується вода в зимовий період. Якби злодії втілили свій злочинний задум, це загрожувало б повним відключенням від водопостачання міста та атомної станції». Цього не сталося завдяки пильності працівника ВОС та оперативності співробітників Арбузинського відділення поліції Братського відділу ГУ Нацполіції в Миколаївській області. Зловмисникам вдалося пошкодити лише корпус колодязя.

В.Ємельянов повідомляє: обладнання працює в штатному режимі, розмір збитку уточнюється, дані маркетингового аналізу будуть додатково надані в правоохоронні органи.

Читать ещё:  Енергоблок №2 ЮУАЕС – в мережі!

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *