У ВП ЮУАЕС запроваджується система звернень працівників з питань культури безпеки

Рішення про запровадження в дослідну експлуатацію системи збору та обробки звернень працівників до керівництва ВП ЮУАЕС з питань культури безпеки прийняте на засіданні комітету з культури безпеки підприємства, яке відбулося 6 квітня. У процесі обговорення цього питання порядку денного учасники засідання наголосили на його важливості та актуальності.

Ведучи мову про основні принципи, на яких сформовано нову систему, начальник управління інформації та громадських зв’язків – прес-секретар генерального директора ВП ЮУАЕС Олександр Пелюх зазначив: «Головними засадами нової системи мають стати зацікавленість керівника в детальному вивченні та усуненні виявленого недоліку, незастосування мір покарання до працівника, який звернувся з інформацією чи зауваженням, а також добровільність, конфіденційність та відкритість. Розроблена процедура дозволяє дотриматись усіх заявлених принципів».

З введенням в дію нової системи до керівництва має право звернутися будь-який працівник підприємства. За бажанням звернення може бути анонімним та подаватися в довільний формі. Збір звернень здійснюватиметься за допомогою спеціальних скриньок, розміщених на території підприємства, єдиного телефонного номера — 2-44-33 та єдиної електронної адреси info@sunpp.atom.gov.ua. Для спрощення працівник може подати звернення, заповнивши спеціальний бланк.

Підрозділом, відповідальним за збір звернень персоналу та забезпечення зворотного зв’язку, призначене управління інформації та громадських зв’язків ВП ЮУАЕС, яке збиратиме, реєструватиме та надаватиме звернення на розгляд генеральному директору підприємства, який визначатиме терміни, необхідні заходи та відповідальних за їх виконання. Відповідь надаватиметься найбільш прийнятним для заявника шляхом, який можна вказати під час подачі звернення.

Передбачено й стимулювання роботи персоналу з підтримання культури безпеки. За підсумками року серед всіх персоніфікованих звернень відбиратиметься краще.  Його визначатиме комітет з культури безпеки ВП ЮУАЕС шляхом відкритого голосування. Автора найкращого звернення буде премійовано.

Читать ещё:  Южноукраїнськ - ЗМАГАННЯ З ПЛЯЖНОГО ВОЛЕЙБОЛУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *