ШАНОВНІ МЕШКАНЦІ ЮЖНОУКРАЇНСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ! Прийміть щирі вітання до Дня Конституції України. Міський голова В. Онуфрієнко

Прийміть щирі вітання від імені Южноукраїнської міської ради та її виконавчого комітету з нагоди державного свята —

Дня Конституції України.

Чверть сторіччя тому в драматичних умовах становлення української державності Верховна Рада ухвалила Основний Закон України. Визначна подія відбулася знаменитої «конституційної ночі», яка стала початком відліку нового життя громадян України в суверенній, демократичній, правовій державі.

Основний Закон продовжив демократичні та конституційні традиції українського народу. Після прийняття визнана однією з кращих у Європі, Конституція гарантувала суверенітет і повновладдя народу України, а найвищою соціальною цінністю визначила людину.

Зміни до Конституції, довкола яких сьогодні точаться дискусії в суспільстві і серед політиків, повинні мати єдину мету — у відповідності до нових викликів часу створити максимально сприятливі умови для реалізації прав і свобод українських громадян.

Дорогі земляки!

У цей чудовий літній день бажаю вам здоров’я миру, добра і нових успіхів у нашій спільній роботі на шляху до заможної і щасливої України!

 

З повагою
Міський голова В. Онуфрієнко

Читать ещё:  Енергоатом вживає заходи для мінімізації ризиків розповсюдження коронавірусу

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *