Переможні ВЕЛОвати велосипедистів ЮУАЕС

Велолюбителі  Южно-Українського енергокомплексу здобули друге загальнокомандне місце, а також 2 перших, 2 других і 2 третіх місця  в особистому заліку на веломарафоні «100 ВЕЛОwatt», що вже п’ятий раз поспіль пройшов  в місті-супутнику Рівненської АЕС Вараші.  

Помірятися силами у велоперегонах 12 червня зібралися 274 учасники. Траса марафону проходила навколо Рівненської АЕС польовими, лісовими та сільськими дорогами зі стартом на прохідній АЕС і фінішем на Білому озері. Тринадцять велолюбителів з Южно-Української АЕС (десятеро чоловіків і троє жінок) успішно здолали непросту дистанцію, поступившись у командному заліку лише господарям гонки, які переважали чисельністю.

До складу команди ВП ЮУАЕС увійшли: Зінаїда Баланюк (виробничо-технічна служба), Олександр Бурцайло (комбінат культурно-спортивних споруд «Олімп»), Максим Сапай (служба надійності та випробувань обладнання), Микола Сучок (цех теплової автоматики та вимірювань), Андрій Антонюк (апарат управління), Ігор Кириленко (електроцех), Ольга Хмельницька (служба надійності, ресурсу та продовження експлуатації), Ірина Рожок (цех радіаційної безпеки), Олег Погорілий (цех теплових підземних комунікацій), Олег Шифердеккер (цех водо-каналізаційного господарства та теплових мереж), Віталій Рожок, Олексій Волобуєв та Олексій Печенюк (всі троє – енергоремонтний підрозділ).

Зінаїда Баланюк та Олександр Бурцайло в своїх вікових групах фінішували першими, Максим Сапай та Микола Сучок – другими, Віталій Рожок та Андрій Антонюк – третіми.

Переможниця у віковій категорії «жінки до 35 років» Зінаїда Баланюк поділилася своїми враженнями про змагання:

— Минулий вікенд для мене пройшов драйвово, енергійно, емоційно, деякими моментами боляче, деякими занадто спокійно та з елементами безсилля. Але попри всілякі неочікувані сюрпризи від незнайомої траси я посіла 1 місце у своїй категорії і 5-е — в загальному заліку серед жінок. Це, якщо чесно, було неочікувано як для мене, так і моєї команди, яка, до речі, стала другою у командному заліку. Писати  та говорити про цю гонку можна багато, та скажу, що організатори — молодці, все було як я люблю, тобто продумано. Але 25 кілометрів пісочку та бруківки запам’ятаються надовго. А ще ці змагання довели, що прикмети — це справа суб’єктивна, бо перед самим стартом (буквально за 15 хвилин) я «красиво» впала і травмувала коліно, на що медпрацівниця сказала: «Дівчино, а може не треба вже їхати? Повірте прикметам!», але результати сказали самі за себе: перша 100-ка у цьому році пройдена!

В планах велогонщиків ЮУАЕС на сезон – участь в етапах любительського Кубку України з крос-кантрі та веломарафонах в Енергодарі, Одесі, Києві, Кривому Розі.

Читать ещё:  Комиссия Энергоатома оценила состояние культуры безопасности

У жовтні вони стануть учасниками веломарафону «GardEnergyRide», який вже вдруге пройде в Южноукраїнську.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *