Греко-католицька церква (УКГЦ) м.Южноукраїнська запрошує мешканців та гостей міста на освячення храму

Релігійна громада (парафія) Всіх Святих Українського Народу української греко-католицької церкви (УКГЦ) м.Южноукраїнська запрошує мешканців та гостей міста на освячення храму. Урочистості з цього приводу відбудуться 24 червня. У них візьме участь Блаженнійший Патріарх Святослав.
О 9 годині ранку відбудеться зустріч вірян з Блаженнійшим Патріархом Святославом перед новозбудованим храмом, а о 9.15 пройде Чин освячення храму та Архієрейська Божественна Літургія. На Вас чекають за адресою: вул.Набережна енергетиків, 22.

Храм Всіх Святих Українського Народу об’єднує чималу кількість людей, яким сьогодення робить виклик – дати добре виховання і гарний приклад дітям, а також допомогти всім вірянам йти вірною дорогою.
Враховуючи динаміку розвитку парафії УКГЦ м.Южноукраїнська, релігійна громада бачить потребу в створенні Катехитично-Соціального Центру ім. митрополита Андрея Шептицького. У центрі буде проводитися катехизація дітей, молоді та дорослих, працювати біблійний гурток, парафіяльні бібліотека та кавяр’ня, організовуватимуться соціальні обіди для безхатченків, самотніх і малозабезпечених людей похилого віку, зустрічі з відвідувачами соціальних центрів міста, з військовослужбовцями АТО та їхніми сім’ями тощо. Центр також служитиме місцем зустрічей Комісії Мирян в Миколаївському протопресвітеріаті, проведення мирянських форумів, редколегій та ін.
Релігійна громада Всіх Святих Українського Народу української греко-католицької церкви (УКГЦ) м.Южноукраїнська звертається до людей доброї волі по допомогу. «У ситуації економічної кризи в Україні неможливо вести розбудову чи розвиток взагалі різних парафій-громад власними силами, — наголошують в парафії, — тому сподіваємося на Господа Бога та добрих людей. Зі свого боку обіцяємо використовувати благодійні кошти раціонально та економно, а в кінці зобов’язуємося надати звіти, чеки та фото виконаних робіт.
Реквізити церкви:
Поточний рахунок №26009053239533 – UAН (українська гривня);

Читать ещё:  ЧЕМПІОНАТ М.ЮЖНОУКРАЇНСЬКА З ФУТБОЛУ

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *