Очільник Енергоатома представив колективу Южно-Української АЕС нового керівника

14 червня 2021 року т. в. о. президента ДП «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін з робочим візитом відвідав Южно-Українську атомну електростанцію і провів робочу нараду з її керівництвом, під час якої обговорювався поточний стан справ.

Керівник Енергоатома представив колективу нового т. в. о. генерального директора ЮУАЕС – Ігоря Половича, котрий до цього обіймав посаду тимчасового виконувача обов’язків виконавчого директора з виробництва та ремонтів ДП «НАЕК «Енергоатом». 

Новому очільнику станції поставлено завдання забезпечити її стабільну й успішну роботу, завершити масштабні інвестиційні проєкти, які реалізовує НАЕК «Енергоатом» згідно зі стратегічними цілями Компанії та провести необхідні заходи задля подовження терміну експлуатації енергоблока №1 ЮУАЕС.

45-річний Ігор Полович народився в місті Соснівка Львівської області. В Державному університеті «Львівська політехніка» здобув фах інженера-електрика електричних станцій, а після навчання прийшов працювати на Хмельницьку АЕС. Там з 2000 року пройшов шлях від електрослюсаря з обслуговування та ремонту електрообладнання в електричному цеху до заступника начальника цього цеху, а з 2015-го року обіймав різні посади у Виконавчій дирекції з виробництва «НАЕК «Енергоатом».

У грудні 2020 року Ігоря Половича призначили т. в. о. виконавчого директора з виробництва та ремонтів Компанії.
Має відзнаку «За вагомий внесок у розвиток атомної енергетики України».

Джерело

Читать ещё:  Цена газа в Европе рухнула ниже 1 000 долларов

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *