Шановні южноукраїнці! Прийміть найщиріші вітання з нагоди 46-ї річниці з дня заснування Южноукраїнська!

Це свято об’єднує атомників, будівельників, монтажників, налагоджувальників, працівників соціальної та побутової сфери — всіх, кому Южноукраїнськ став рідним, хто працює для його процвітання, прославляє своїм талантом, хто живе в інших містах, але всім серцем відданий своїй малій батьківщині. Це свято ветеранів, завдяки яким зростало місто, та молодого покоління, яким тільки належить узяти на себе відповідальність за його долю.

Хотілося б, аби жителі Южноукраїнська мали гідний рівень життя, доступне житло, хороші дороги, облаштовані дитячі та спортивні майданчики, сучасні місця відпочинку, отримували якісні комунальні та медичні послуги. Усе те, що має зробити наше життя в Южноукраїнську комфортним, а саме місто — унікальним, з особливою атмосферою затишку та гостинності.

Дорогі друзі! Нехай сьогоднішнє свято подарує нам усім радість і душевний підйом, допоможе відчути себе членом великої родини, ім’я якій — Южноукраїнськ.

Від щирого серця бажаємо, щоб наше місто завжди залишалося квітучим, красивим, а життя кожного з нас в ньому — щасливим і довгим. Здоров’я вам, успіхів і добра!

Адміністрація та профспілковий комітет ВП ЮУАЕС

Читать ещё:  Синоптики рассказали, какой будет погода в июне

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *