Команда ЮУАЕС взяла участь у Всеукраїнському веломарафоні «Соколині перегони»

Спортсмени Южно-Українського енергокомплексу взяли участь у 3-му Всеукраїнському веломарафоні «Соколині перегони», який відбувся в м. Вознесенськ  5 травня за участі більш як 200 любителів і професіоналів.

Делегація ВП ЮУАЕС налічувала 15 осіб віком від 18 до 61 року, серед них одна жінка. Це була найчисельніша команда-учасниця веломарафону довжиною 75 км територією Вознесенської ОТГ.

Усі велосипедисти Южно-Українського енергокомплексу успішно пройшли складну дистанцію, відповідно до можливостей особистих і своїх «залізних коней». З-поміж представників АЕС найкраще впорався з трасою Віталій Рожок (енергоремонтний підрозділ (ЕРП), який на фініші зафіксував час 3 години 11 хвилин і 44 сек (16 місце в групі 30-39 років). Далі були Ігор Кириленко (електроцех, 4-й у групі 40-49 років), Олексій Печенюк (ЕРП, 7-й у групі 18-29 років). Серед ветеранів Микола Сучок (цех теплової автоматики та вимірювань) і  Олександр Бурцайло (ККСС «Олімп») вибороли 2-е та 3-є місця відповідно. А єдина жінка в команді Зінаїда Баланюк фінішувала за 4 год 4 хв 28 сек, показавши сьомий результат у своїй групі.

Підтримку велокоманді атомників для участі в двоколісному марафоні надав профспілковий комітет ВП ЮУАЕС.

Старт сезону для велосипедистів Южно-Українського енергокомплексу відбувся ще в березні, коли вони взяли участь у гонці Олешківським лісом, згодом був крос-кантрі в Жовтих Водах і гонки 1-го етапу любительського Кубку України в м. Вільногірськ, де спортсмени ЮУАЕС здобували призові місця.

У планах команди на сезон запланована участь як у марафонах (червень, м. Вараш, 100 км; липень, Енергодар, 100 км; серпень, «Куяльник» (Одеса); жовтень, «Gard Energy Ride» (Южноукраїнськ), так і в крос-кантрійних гонках (етапи Любительського кубка України та всеукраїнські гонки), де велосипедисти-атомники мають намір здобути не лише призові місця, а й перемоги.

Читать ещё:  Северодонецк полностью под оккупацией, россияне назначили своего коменданта, – глава ВГА

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *