У Раді ветеранів ЮУАЕС проводять акцію до 9 Травня

6 травня у Раді ветеранів ЮУАЕС розпочали видавати кошти учасникам бойових дій у Другій світовій війні, учасникам війни, вдовам учасників війни. Це щорічний благодійний захід до 9 Травня. Кошти ветеранська організація отримує від акції «Ветеран», яка діє у ВП ЮУАЕС з 2010 року.

У Раді ветеранів ВП ЮУАЕС на обліку перебувають 2416 осіб. Із них – троє учасників бойових дій у Другій світовій війні, четверо учасників війни, триста тридцять дев’ять осіб мають статус дітей війни. Саме цим людям передбачені кошти до Дня перемоги над нацистською Німеччиною. А ще – відзначили ліквідаторів аварії на ЧАЕС та привітали ювілярів. Раніше цього не можна було зробити у зв’язку з жорстким карантином. На благодійництво витратили 40 тисяч 900 гривень.

Цього року на рахунок ветеранської організації ВП ЮУАЕС від акції «Ветеран» надійде майже 640 тисяч гривень.

 

Довідково:

Рада ветеранів – організація неприбуткова. Кошти, якими вона може оперувати, надходять від працівників енергокомплексу шляхом відрахувань з заробітної плати щомісячних добровільних внесків. 30% суми надходить на рахунок міської ветеранської організації, 70% — до ради ветеранів АЕС.

Джерело

Читать ещё:  Увага! Перевірка сирен у місті

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *