Брендові годинники та допомога при народженні дитини: що задекларувала сім’я нардепа Чорноморова

За свою депутатську діяльність у Верховній Раді депутат від партії «Слуга народу» Артем Чорноморов заробив дещо більше 500 тисяч гривень. Про це свідчить його декларація, опублікована на сайті НАЗК.

Із нерухомості Чорноморов декларує житловий будинок на 95,3 м кв. у Миколаєві, а також земельну ділянки в селі Покровка Очаківського району. Тут площа володінь становить 2500 кв. м.

Окрім житла, Чорноморов декларує брендові годинники: годинник Rolex Datejust і Breguet Classique. Вартість під час покупки і точна модель годинника не вказана, проте на сторінках різних онлайн-магазинів подібні аксесуари оцінюються в сотні тисяч гривень, а то й більше мільйона.

Варто відзначити, що за 2019 рік Чорноморов декларував ідентичну інформацію про нерухомість та годинники.

Відбулися зміни в нардеповому автопарку. Якщо Lexus RX 350 2006 року випуску також бук задекларований ще минулого року, то цьогоріч він ще декларує BMW 518I 1980 року випуску. Придбана автівка була за 49 тисяч гривень. Згідно декларації, Чорноморов уже не є власником американського маслкару Chevrolet Camaro RS 2016. Продав він його чи подарував, — невідомо, але доходу з продажу авто депутат не декларує.

А ось прибутки Чорноморова та його сім’ї за рік змінились у позитивний для нього бік. Так, якщо в 2019 році за роботу в управлінні справами ВР він заробив 160 тисяч, то у 2020 його зарплатня уже склала майже 501 тис. гривень. Дружина Чорноморова Владислава у минулому році отримала 950 тис. гривень прибутку від підприємницької діяльності. Також вона отримала 3,4 тис. допомоги від держави при народженні дитини, 7 тисяч допомоги по безробіттю для ФОП та 13,3 тис. допомоги на дітей ФОП-єдиноподатникам.

Читать ещё:  Стали известны даты возобновления на Николаевщине пассажирских перевозок

На банківських рахунках або готівкою Чорноморов зберігає 87 тис. Доларів США та майже 455 тис. гривень. Його дружина – 302 тис. гривень та 58 доларів США.

Нагадаємо, раніше свої декларації опублікували мер Миколаєва Олександр Сєнкевич та голова ОДА Віталій Кім.

Джерело

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *