Южноукраїнськ — Міст закривають

З 5 квітня по 20 травня буде закрито рух транспорту мостом через Ташлицьке водосховище. Така ситуація обумовлена необхідністю будівництва підземного трубопровідного коридору на під’їзді до мосту.

На період виконання робіт робочі автобусні перевезення скерують тимчасовою технічною дорогою. Рух іншого автотранспорту буде здійснюватися об’їзним шляхом – навколо дамби Ташлицького водосховища. Заступник генерального директора  ВП ЮУАЕС із забезпечення виробництва Андрій Петрук просить персонал з розумінням поставитись до ситуації і заздалегідь спланувати маршрут та час, що знадобиться на пересування до робочого місця.

«На час будівельних робіт збір персоналу починатиметься від «П’ятачка» і далі по проспекту Незалежності та від магазину «Ківі» вздовж вулиці Дружби народів. Потім автобуси виїздитимуть на республіканську дорогу в районі «7-го кварталу» і біля колишнього посту ДАІ звертатимуть до бази цеху водопровідно-каналізаційного господарства та теплових мереж. Далі шлях йтиме вздовж лісосмуги з виїздом на міст.

Час на виконання одного рейсу не змінюється. Тим, хто дістається на роботу власним авто доведеться витрачати на це дещо більше часу та їхати в об’їзд. На жаль, пустити увесь транспорт тимчасовою дорогою неможливо, вона завузька. Тож власникам автомобілів слід заздалегідь врахувати обставини, що склались і підготуватись до них», — підкреслив Андрій Петрук.

Після завершення робіт, рух буде відновлено за звичним маршрутом.  Поки ж намагатимуться виконати заплановані роботи у коротші терміни.

Источник

Читать ещё:  Стало известно, когда в Николаевской области проведут пробное ВНО

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *