Проєкт інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2022-2024 роки

ВП «Южно-Українська АЕС» ДП «НАЕК «Енергоатом» у рамках провадження господарської діяльності в сфері теплопостачання розробляє інвестиційну програму на 2022-2024 роки, яка спрямована на зменшення витрат, зниження втрат ресурсів, поліпшення умов транспортування теплової енергії, підвищення надійності постачання теплової енергії населенню міста-супутника та стороннім споживачам.

Згідно з чинним Порядком розроблення, погодження, затвердження інвестиційних програм суб’єктів господарювання у сфері теплопостачання (затвердженого наказом Мінрозвитку громад та територій України від 19.08.2020 року № 191), з метою отримання пропозицій та зауважень від споживачів ВП ЮУАЕС ДП «НАЕК «Енергоатом» виносить на розгляд проект інвестиційної програми у сфері теплопостачання на 2022-2024 роки.

Проєкт заходів інвестиційної програми розміщений на офіційному веб-сайті ВП ЮУАЕС у розділі «Діяльність», вкладка «Офіційна інформація», Проєкт інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2022-2024 роки (https://www.sunpp.mk.ua/uk/info/official_info). Усі пропозиції та зауваження щодо заходів інвестиційної програми ВП ЮУАЕС на 2022-2024 роки просимо надавати на адресу УКБ ВП ЮУАЕС та на електронну адресу: a_balabanov@sunpp.atom.gov.ua.

При поданні пропозицій та зауважень у темі листа слід написати: «Розгляд проєкту інвестиційної програми ВП ЮУАЕС у сфері теплопостачання на 2022-2024 роки», а також вказати зворотну адресу контактної особи (прізвище, ім’я та по батькові, контактний телефон/факс, e-mail). Пропозиції та зауваження споживачів до проекту інвестиційної програми, подані у процесі відкритого обговорення розглядаються ліцензіатом та приймаються до 26 березня 2021 року.

Управління капітального будівництва

Читать ещё:  Дети и гаджеты. Доктор Комаровский обратился с предупреждением.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *